Annons
Kultur

Söker sponsorer till filminspelning på Öland

Planen var att göra en kortfilm, och den filmen har filmskaparen Alexandre Ottoveggio snart gjort klar. Det är en actionkomedi som heter Fury Man och den är inspelad på Öland med öländska aktörer. Men nu vill Alexandre göra kortfilmen till något mer, så han har nu siktet inställt på en fullängdare.
Borgholm • Publicerad 16 maj 2019
Hårda boys från filmen Fury Man, inspelad på Öland.
Hårda boys från filmen Fury Man, inspelad på Öland.Foto: Pontus Nielsen

Här saknas innehåll

Filminspelningar kostar pengar och för att kunna fortsätta med inspelningen söker Alexandre Ottoveggio sponsorer. Alexandre tänker ta hit ett filmteam från USA men för övrigt tänker han fortsätta som han började, det vill säga med ölänningar framför kameran.

– Jag vill spela in filmen här på Öland med aktörer som inte är så erfarna vad gäller filminspelning, och de ska vara ölänningar. Det är mitt mål, säger Alexandre Ottoveggio.

Annons

Alexandre har bott på Öland i cirka tio år och som han själv säger älskar han verkligen denna vackra ö och känner sig hemma här.

Lars StenbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons