Annons
Kultur

Leo Hertzberg har släppt sin första låt

”Heart Go Off” är namnet på nya låten som sedan slutet av förra veckan ligger uppe på Spotify.
Borgholm • Publicerad 17 juni 2019
Leo Hertzbergs låt ”Heart Go Off” har efter bara några dagar tusentals streams på Spotify.
Leo Hertzbergs låt ”Heart Go Off” har efter bara några dagar tusentals streams på Spotify.Foto: Privat

När Leo Hertzberg var sex år började han spela på trummor. Sedan dess har musikintresset utvecklats efter hand. Han säger att han brinner för musiken och när Leo skriver egna låtar så handlar de alltid om samma sak, kärlek. Den nya låten är inget undantag.

– Den släpptes i helgen och det är en poplåt. Redan efter något dygn så hade den närmre 2000 streams, det känns helt otroligt, säger Leo.

Annons

”Heart Go Off” kom till efter att Leo var intresserad av en tjej som redan hade pojkvän. Vem tjejen är vill han hålla hemligt, men hon vet att låten handlar om henne.

– Låten har jag inte skrivit till henne, men den handlar om henne.

När Leo gör sina framträdanden så säger han att det är en känsla han vill förmedla. Han drömmer om att framöver kunna arbeta heltid med musiken men innan dess har han andra planer.

– Jag hade det tufft i högstadiet så jag vet inte om mina betyg räcker till för att komma in på det jag vill i höst. Men jag har sökt till restaurang och livsmedel på Jenny Nyströms skola i Kalmar.

I sommar kommer Leo fortsätta jobba med musiken. Han kommer bland annat vara med som mellanakt när P4 Nästa gästas av Lars Vegas Trio den 18 juli i Oskarshamn.

Leo avslöjar att det redan är mer musik på gång.

– Jag kommer släppa fler singlar framöver, nästa blir i slutet av augusti.

Klicka på länken för att lyssna på Heart Go Off

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons