Annons

Epadunken invaderar Öland – hit kommer Fröken Snusk

Hooja uppträder i slottsruinen, det vet vi sedan tidigare. Nu kan Ölandsbladet berätta att även Fröken Snusk är på väg mot Öland.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Borgholm • Publicerad 14 mars 2023 • Uppdaterad 21 mars 2023
Fröken Snusk sjunger snuskiga låtar på Riff den 12 juli.
Fröken Snusk sjunger snuskiga låtar på Riff den 12 juli.Foto: Pressbild

Det är nattklubben Riff Borgholm som bokat den kontroversiella artisten. Tillsammans med musikern Rasmus Gozzi – mannen som skapat konceptet Fröken Snusk, skriver texterna och producerar – står hon på klubbens scen den 12 juli.

– Vi märker ett jäkla tryck och många som skriver till oss vilka artister dom önskar se. Rasmus Gozzi & Fröken Snusk är en av årets mest önskade akter hos oss hittills, klart att dom måste komma, säger Johan Eriksson på Riff.

Annons

Fröken Snusk slog igenom stort i höstas med låten "Rid mig som en dalahäst". Hennes riktiga identitet hålls hemlig och hon visar sig aldrig utan rånarluva på.

Artistnamnet anspelar på låtarnas ofta sexuella texter, vilket är svårt att missa med titlar som ”Tantrasex med en ganjaman”, ”Strippa i ditt vardagsrum”, ”Sommarkåt” och ”Jag går i säng med min lärare”.

Alex D'Rosso.
Alex D'Rosso.Foto: Pressbild

Flera artister som uppträdde på Riff förra sommaren återkommer i år: LBSB, 8 juli, De Vet Du, 19 juli, samt Duojag 28-29 juli. Den 22 juli kommer Alex D'Rosso.

Sedan tidigare är det klart att Norlie & KKV, Rydell & Quick och Nause spelar under midsommarhelgen. 2 Blyga Läppar lirar den 14 juli. Enligt nattklubben tillkommer fler artister.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons