GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Borgholm Brinner kommer tillbaka sommaren 2019

Den 2-3 augusti nästa sommar återkommer festivalen Borgholm Brinner till Borgholms slott.
Borgholm • Publicerad 21 november 2018
Borgholm Brinner arrangeras den 2-3 augusti 2019.
Borgholm Brinner arrangeras den 2-3 augusti 2019.Foto: Carin Svensson

Det är bandet In Flames som är huvudband under kvällarna och i ett pressmeddelande säger bandets sångare Anders Fridén:

– Första året med Borgholm Brinner var en overkligt fin upplevelse i vår karriär. Det har alltid varit en dröm att göra något i den kalibern och det blev ännu mer magiskt och mer speciellt än vad vi någonsin kunnat föreställa oss. Att vi hade den första festivalen på Borgholms Slottsruin var oerhört spännande och lärde oss mycket om vad vi kan göra för att göra nästa års upplevelse ännu bättre för våra fans. Vi är väldigt förväntansfulla och oerhört tacksamma till alla som fortsätter att följa vår musik och är med oss på denna resa. In Jesterheads We Trust!

Biljetterna till festivalen på Öland släpps 26 november. Vilka band som ska vara med meddelas senare, men precis som i somras avslutar In Flames de båda kvällarna.

Kenth JönssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.