Annons

”Välkommen i Edmarkklubben”

Insändare • Publicerad 28 augusti 2007

Ölandsbladet behöver inte vara lesset, ni är inte ensamma om att bli obehagligt behandlade av Rolf Edmark. Förutom att jag själv drabbats så har jag åhört hur andra blivit oförskämt behandlade. Det är nu så många som blivit utsatta för oförskämdheter från Edmark så vi stöter på varann över hela Öland.

Jag vet att flera påtalat vansinnet att obesett och snabbt tillsätta en person som ganska snart dessutom visade sig båda vara nolltaxerare och ha en rad olämpliga affärer bakom sig. Men ansvariga politiker har tydligen stuckit i huvudena i enbuskarna. Jag vet att Edmark skrämt många till tystnad, men ansvariga politiker bör inte tillåta sig det. Ta ert ansvar innan det är för sent. Om det inte redan är det eftersom det till exempel är oerhört anmärkningsvärt att kommunerna ännu ej fått ekonomisk redovisning vilket ju borde ges varje månad.

Annons

Många gånger har jag sett Anne och Jörgen på Skördefesten ”live”, och många gånger på tidningsbilder. Och ni ser helt slut ut. Kan tänka mig att ni också fått en släng av Edmarks-sleven, men ni är tydligen som musslor för ute i bygderna hörs inget. Är ni också skrämda till tystnad?

Mitt råd: Låt er inte skrämmas för ni har hela Öland bakom er och vår skördefest ”must go on still going strong” och inte beblandas på något sätt med Ötab i nuläget.

Skördefesten är det enda vi på Öland har som marknadsför ön och som jobbar för oss på ön med både nationell framgång och väldig hörsamhet mot oss. Så vi äro många, för att inte säga VÄLDIGT många, som ber Anne och Jörgen hålla ut, ber Ölandsbladet att fortsätta vara härold för sanningen och Ölands goda framtid och ber ansvariga politiker ta sitt ansvar (Eddie Forsman har inget hört – nej, men vem vill tala med med honom...).

Som ”liten, vanlig ölänning” tar jag mitt lilla ansvar för Öland genom att via vårt Ölandsblad framföra något litet från gräsrotsnivå. Dock stannar jag vid att vara anonym, då jag inte är ansvarig politiker och vill inte utsätta mig mer för Edmarks obehagliga behandling.

”Liten, vanlig ölänning”

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons