”Rädda Köpingskolan!”

Insändare • Publicerad 23 april 2008

Vi är fyra killar som går/har gått/vill gå på Köpingskolan och vi tycker det är kränkande att ”vissa personer” anser att vi inte skulle ha några egna åsikter om att Köpingskolan ska läggas ner och att våra åsikter bara skulle vara föräldrarnas åsikt, som gått genom oss!

VI VILL VERKLIGEN HA KVAR KÖPINGSKOLAN!

Som exempel: vissa yngre från fyran kanske börjar skolka för att ta efter de äldre ”coola” eleverna? I Elevrådets uttalande på Skansen säger de att ”barnen som kommer hit, istället för köping är för små för att bli mobbade”. Detta är ren idioti eftersom högstadiet ofta gett sig på barn på lågstadiet på Skansen. Skulle detta ändå vara sant och högstadieeleverna av någon magisk trollformel plötsligt ändrat sig till att inte mobbas, skulle det ändå vara dumt att chansa eftersom eleverna redan har det så bra.

SÅ LÄGG FÖR GUDS SKULL INTE NER KÖPINGSKOLAN!

Daniel, Markus, Ambjörn, Hannes

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.