unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Kör ut P-system med inkörningsproblem!

"Att genomföra en ny lösning, som många uppskattar, innebär alltid lite inkörningsproblem", skriver Jonas Everbrand, VD för Mörbylånga Bostads AB i en insändare i Ölandsbladet.
P-systemet uppskattas inte av hyresgästerna.
P-systemet uppskattas inte av hyresgästerna.
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Vill VD Jonas ge intryck av att det är hans hyresgäster som bönat och bett om detta militanta parkeringssystem som bostadsbolaget har infört, med tre iblandade bevakningsföretag? Det är magstarkt att som vd försvara ett system som den absoluta majoriteten upplever som en skymf. Boende vill flytta, andra har fått sina sociala liv amputerade av en P-karusell som borde ha blivit kvar på cirkus. Att vanligtvis morska Hyresgästföreningen har sagt ja till denna straffspark torde nu ge berättigat medlemstapp.

Den och VD Jonas borde lyssna på reaktioner under hållna protestmöten och suga i sig lite av den empati som en av bolagets fastighetsskötare visade mig för en tid sen.

- Mitt jobb går ut på att få er att trivas ännu bättre.

VD i armkrok med aningslös Hyresgästförening tycks ha motsatta mål.

Staffan Lagerström

ännu så länge hyresgäst i MBAB

Läs mer