GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: Ombyggnation i Färjestaden inte bra skött

Som innevånare i Färjestaden blir man lätt fundersam över ombyggnationen av Brandstationsgatan i Färjestaden.
Insändare • Publicerad 17 oktober 2021
Detta är en insändare i . Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Brandstationsgatan i Färjestaden.
Brandstationsgatan i Färjestaden.
Foto: Joacim Andersson

Kan inte hålla ordning på när arbetet påbörjades men det måste vara minst 3 månader sedan! Att arbeten kan ta lång tid är en sak men när alla gräv jobben för VA verkade klara så fick vi köra på en delvis grusväg ett tag. Sedan plötsligt tog man bort asfalten hela sträckan från Brovägen till Storgatan. Härligt tänkte man då! Nu blir det ny asfalt och fint! Brunnarna stod upphöjda men vad gör väl det när det bara gäller ett par dagar var min tanke. Vad händer då? Jo då plötsligt börjar man gräva ner nya elkablar i kanten! Kunde man inte gjort det innan man tog bort asfalten! Nu har man senaste dagarna också börjat sätta kantsten. Visste man inte om dessa jobb innan man tog bort asfalten?

Nu har vi varit utan asfalt flera veckor (trodde man skulle fixa det innan Skördefesten men inte!) I går när jag körde förbi såg jag att man återigen grävde i gatan för att sätt ner ett tjockt plaströr. Är verkligen inte VA jobben klara? Undrar också varför man var tvungna att ta bort asfalten många veckor innan ny läggs! I dag är det gropar på ca 15 cm vid norra infarten till ICA!

Är detta kanske ett sätt att få oss att börja parkera på baksidan av ICA och använda den södra infarten? Detta måste kosta extra pengar när man inte samordnar arbetena! Vet inte vem som organiserar arbetet men en sak är säker! Det är INTE bra skött!

Invånare och skattebetalare i Färjestaden