GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: ”Motorburen ungdom” ska få lokaler

När jag gång efter annan läser att ”motorburen ungdom” ska belönas med en av skattepengar finansierad lokal på bästa centrala plats i Färjestaden blir jag starkt konfunderad.
Insändare • Publicerad 23 april 2021
Detta är en insändare i . Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
För min del tycker jag föräldrar till ”motorburen ungdom” kan gå samman och lösa  garagefrågan tillsammans med sina ungdomar.
För min del tycker jag föräldrar till ”motorburen ungdom” kan gå samman och lösa garagefrågan tillsammans med sina ungdomar.Foto: Jacob Zocherman

Gång på gång blir jag omkörd på 80:väg av så kallad.”epa-traktor”. Andra gånger bildar dessa fordon långa köer, vilket även det ökar olycksrisken på bro och vägar.

För min del tycker jag föräldrar till ”motorburen ungdom” kan gå samman och lösa garagefrågan tillsammans med sina ungdomar. Varför ska vi alla stå för den notan. Det får väl betraktas som normalt att man själv bekostar sina intressen och hobbyn.

Kanske rentav tiden borde vara förbi för lokala politiker som vill sola sig i glansen av att dela ut våra gemensamma skattemedel, vilka istället borde gå till nödvändig kommunal basverksamhet.

Pensionär