1. Avdelningararrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Insändare: Lions Club Borgholm minskar årets påskrisaktivitet till följd av Coronaviruset

Styrelsen inom Lions Club i Borgholm har tagit beslut att reducera antalet påskris till att enbart dekorera infart till Borgholm samt Storgatan.
I år blir det inte lika mycket påskris i Borgholm.
Foto: Claes Nyberg

Anledningen är Coronaviruset och de restriktioner som myndigheter utfärdar och då inte minst för de personer som är 70 år och äldre. Lions medlemmar har en hög medelålder och med omsorg för våra medlemmars hälsa har beslut tagits att alla hinkar med påskris som redan sålts in till affärsidkare och företag i Borgholm tyvärr måste utgå.

Det är med stort vemod vi måste ta detta beslut då detta är en av våra viktigaste inkomstkällor och att det påverkar våra möjligheter att bidra med de hjälpinsatser vi brinner för.

Vi hoppas att alla ni som bokat påskris av oss har förståelse för detta och att vi till kommande år åter får möjligheten att lysa upp vår stad med färggranna påskris.

Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

Lions Club i Borgholm har många aktiviteter framöver som vi i nuläge hoppas kunna genomföra och att effekterna av pandemin saktar av ju närmre sommaren vi kommer.

Styrelsen för Lions Club, Borgholm