GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: Grillen svarar på kritik – ”Stolta över hur vi bakar vår pizza”

Hamngrillens svarar nu kvinnan som blev besviken när det inte gick att köpa kroppkakor eller isterband på Hamngrillen.
Färjestaden • Publicerad 13 maj 2022 • Uppdaterad 13 maj 2022
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Martin Bergvall Nilsson och Gabriel Evertsson på Hamngrillen eller ”Hasses” äter nya pizzorna på menyn med Hasse Fransson, Ove Augustsson, Eva Fransson och Isa Fransson.
Martin Bergvall Nilsson och Gabriel Evertsson på Hamngrillen eller ”Hasses” äter nya pizzorna på menyn med Hasse Fransson, Ove Augustsson, Eva Fransson och Isa Fransson.Foto: Andreas Yngvesson

Hej Birgitta Ericksson,

Vad kul att du engagerar dig i oss. Det uppskattar vi.

När det gäller kroppkakor och isterband så fanns de faktiskt inte på menyn när vi tog över Hamngrillen, utan måste ha tagits bort tidigare.

Varför jag föreslog dig att prova vår pizza är för att jag är stolt över hur vi bakar den här. Hade hoppats att den kunde vara ett mättande alternativ till kroppkakorna. Jag visste givetvis inte då att du kört enda från Valdemarsvik för just kroppkaka och isterband.

Ett närbeläget ställe som verkligen är proffs på kroppkakor - Arontorps Kroppkakor - finns 4,1 km från Hamngrillen. Händer att jag själv åker dit när suget efter kroppkakor blir för stort.

Ha det bäst!

/Gänget på Hamngrillen