Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: ”Ger man ansvar till ungdomarna så är jag övertygad om att de tar ansvar och sköter sig”

Läser i tisdagens tidning en artikel om en man som skrivit anonymt till Ölandsbladet och Mörbylånga kommun där han ifrågasätter valet av lokal för Motorburen ungdom.
A-traktorer skapar debatt.
A-traktorer skapar debatt.
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Varför så bråttom med att döma ungdomarna och verksamheten innan den har börjat. Avvakta, se och hör vad som händer när verksamheten startar. Efter ett tag kan man utvärdera vad som gått bra och vad som gått mindre bra.

Ger man ansvar till ungdomarna så är jag övertygad om att de tar ansvar och sköter sig. Bra att ungdomarna med A-traktorer kan träffas, diskutera och jobba med sina fordon på ett säkert sätt tillsammans. Delaktighet från föräldrar är ett plus i kanten och även ett plus i kanten till Mörbylånga kommun som ger ungdomarna tillträde till lokalerna.

Ett litet tillägg också, har man valt att bosätta sig i närheten av en livligt trafikerad genomfartsled så får man räkna med en viss störning i form av motorljud och avgaser, eller?

Björn Sandström

Läs mer