unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Insändare: Diskriminering av äldre på norra Öland

Vad händer i frågan om Apoteksgruppens beslut att inte skicka mediciner till ombuden på norra Öland, detta är ju rent vansinne.
Apoteksgruppen får kritik.
Apoteksgruppen får kritik.
Foto: Kenth Jönsson
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Äldre som inte har möjlighet att åka bil skall de i så fall åka busstur och retur 12 mil och hur lång tid tar inte det. I dessa tider med Covid 19 är det inte så bra att att blanda sig med andra passagerare om man tillhör riskgruppen. Det är ju en tröst att man kan om man inte vill gå in på apoteket få det levererat utanför, det kallar jag för service.

Nej bojkotta apoteksgruppen och den som inte kan eller har möjlighet att beställa på nätet ta hjälp av någon närstående då kan man få sina mediciner i brevlådan eller ombud för posten.

Detta är ett fall för diskrimineringsombudsmannen tycker jag och Ilko Cokovic vad gör du åt saken visa vem som bestämmer i kommunen.

BiLand

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)