GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: Det märks att valåret har börjat

Jag blev minst sagt förvånad över Centerpartiets utspel om två frågor som redan lyfts inom Nätverk Sydöland under våren.
Insändare • Publicerad 7 oktober 2021
Detta är en insändare i . Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Eva Dillner.
Eva Dillner.
Foto: Maria Wiell

Både drivmedelsmackarna och byggbar mark i Södra Möckleby diskuteras i nätverket samt våra arbetsgrupper. Dialogen, samarbetet och kommunikationen med kommunens tjänstemän och politiker fungerar väl. Kommunen arbetar redan med båda frågorna. Det är naturligtvis fritt fram för oss alla att skriva insändare och kontakta politiker med våra tankegångar, men att söka ge frågorna politisk färg är oacceptabelt. Nätverk Sydöland är opolitiskt och bör så förbli, om vi ska åstadkomma något. Vi är redan en grupp med olika perspektiv och starka viljor som försöker hitta bästa vägarna framåt för landet i syd.

Eva Dillner, Grönhögen, representerar Ventlinge socken i Nätverk Sydöland, sammankallande för arbetsgruppen Bofrågor