GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Detta vill Miljöpartiet de gröna i Borgholm

Miljöpartiet de gröna Borgholm existerar. Marcus Bergenheim och Marie Johansson är första och andra namn på kommunlistan.
Publicerad 6 september 2018
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Våra fokusfrågor som vi vill jobba med under nästkommande mandatperiod är:

•Att fortsätta satsningen på våtmarksrestaurering över hela kommunen och andra åtgärder i landskapet som minskar näringsläckaget till Östersjön och skapar förutsättningar för fisklek och ett rikt fågelliv.

•Att lyfta fram skyddsvärda naturområden och satsa på natur och kulturturism.

•Att maten till våra äldreboende och skolor ska vara ekologiskt och närodlad.

•Att alla elever ska ha bättre tillgång till elevhälsa för trygga barn får större chans att utvecklas till sin fulla potential.

•Att vi ska ha en bättre dialog med kommunens medarbetare för på bästa sätt utveckla kommunen mot en långsiktig och hållbar arbetsmiljö.

•Att kommuninvånarna ska kunna känna sig involverade och delaktiga i kommunens arbete. Det kan leda till att gapet mellan politiker och invånare blir mindre.

Vill ni vara med och utveckla kommunen så rösta på Miljöpartiet de gröna Borgholm.

Marcus Bergenheim och Marie Johansson

Miljöpartiet de gröna Borgholm