Nyheter

Nytt test för FIBK

Nyheter • Publicerad 15 september 2006

INNEBANDYFörra helgen stod Warberg IC på FIBK-schemat.Nu är det dags för ytterligare ett elitserielag i form av FC Helsingborg.– De har värvat mycket och bra, det blir stentufft, säger Färjestaden IBK:s befälhavare till coach Magnus Gustafsson.

Ölänningarna sätter sig i bussen för resan ner till sundets pärla i dag. Och precis som Gustafsson nämnde, så lär det bli en hård matchresa för svartvitt.

Helsingborg har knutit åt sig Warbergs duktige forward Magnus Hallbäck, tre-fyra juniorlandslagsspelare och sedan tidigare förfogar laget över artisten och landslagsmannen Alexander Nede.

Färjestaden har tillgång till tre femmor, de enda som saknas är de båda Nilssonsönerna Johan och Björn. Björn har för övrigt kommit i gång med den vanliga innebandyträningen igen efter sin skada i somras.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.