Annons
Nyheter

”Nisse” flyger till Flyers

Nyheter • Publicerad 6 juli 2007

INNEBANDY, DIV. 1

Han var på väg att slänga in klubban i skåpet, men...

Annons

– Jag har bestämt mig för Slätafly, även om inga papper är påskrivna än, säger forwarden Nils-Petter Nilsson.

Senast ”Nisse” spelade i division 1 var med Oskarshamns IK säsongen 2003/04. Då, när Mikael ”Mozart” Johansson var kung i Färjestadens IBK och Röke IBK:s Kristian Torstensson vann poängligan, mäktade Nils-Petter Nilsson med sju mål och fyra assist för en total 60:e plats i poängsammandraget för bottengänget OIK.

– Jag spelade bara en säsong i ettan och med facit i hand är det ju ganska lite. Men å andra sidan hade jag tänkt att lägga av helt och hållet, men Slätafly ringde i söndags, så jag kände att jag ville testa på det igen. Det ska bli jäkligt inspirerande, säger ölänningen.

78 PINNAR...

Säsongerna 2004-2006 tillbringade Nils-Petter hos moderklubben SSG IF. 2004/05 stod han för hela 78 poäng i division 5 och säsongen efter i fyran blev det 36 pinnar från forwardens klubba.

I fjol blev det en ny flytt över bron, den här gången till CL98 i division 3, där Nilsson antecknades för 49 poäng.

SIKTET PÅ ÖLAND

Slätafly verkar ha siktet inställt på Öland, då klubben även jagar Färjestaden IBK:s unga duo Jimmie Nilsson och Markus Andersson – två lirare som även Borgholms IBK har under sin division 3-radar.

– Jag och Markus ska faktiskt snacka med Borgholm i dag (läs i går), men jag kommer inte att bestämma mig än. Jag vill höra vad Slätafly har att säga först, säger Jimmie Nilsson, som ska träffa Torsåsklubben på fredag för vidare samtal.

Jimmie har även fått ta emot ett intressesamtal från Sandbäckshults IBK, till vardags i division 3.

Annons

LADDAT

Slätafly och Färjestaden har ju annars fightats om Martin Magnusson den här ”löjliga” säsongen – en affär som fortfarande inte är löst, trots att ”Sotarn” skrivit på för elitserieklubben från Öland.

Slätafly låter laddat, Jimmie...

– Ja, det kanske det gör, men de spelar ändå i division 1. Jag vill höra vad alla har att säga innan jag bestämmer mig, avslutar den spelskicklige högerfattade backen

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons