Annons
Nyheter

Nelson slutar i Högby

Nyheter • Publicerad 8 november 2011

INNEBANDY, DIV 4

Marcus Nelson tog över som coach i Högby IF inför säsongen. Men bara ett par omgångar in lämnar han över uppdraget till Karl-Oskar Karlsson och Mattias Carlsson.

Annons

– Det har funkat bra, det är av privata skäl jag slutar, säger Nelson.

Marcus Nelson tog över inför säsongen och avlöste mångårige coachen Mattias Carlsson. Tillsammans samlade duon ihop en bra Högby-trupp med hjälp av en hel drös nygamla spelare. Men bara efter ett par omgångar tackar Nelson för sig.

– Det har hänt lite speciella grejer som gjort att jag inte kan fortsätta just nu. Jag få se hur det blir framöver, säger han.

PRIVATA SKÄL

Nelson kommer inte heller att spela i år. Avhoppet har dock inget att göra med någon typ av oordning i föreningen.

– Det är enbart av privata skäl jag slutar. I övrigt har det fungerat jättebra och vad jag förstått har det fortsatt så även efter att jag slutat, säger Nelson som inte varit med de två senaste matcherna.

Karlsson och Carlsson

Nu kommer laget istället att ledas av lagkaptenen och skyttekungen Karl-Oskar Karlsson tillsammans med Mattias Carlsson som hjälptränare.

– Marcus fick kicken efter de inledande förlusterna, vi är ju inte vana vid att förlora, haha, säger Carlsson.

– Nä, men nu blir Karl–Oskar huvudtränare och jag hjälptränare. Och vi har inte tappat någon spelare, alla är fortfarande kvar, säger Carlsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons