Nyheter

Kim valdes till årets nykomling

Nyheter • Publicerad 16 april 2008

INNEBANDY, SUPERLIGAN

Få spelare har varit så upphaussade som Kim Nilsson. Han har dock levererat och tilldelas därför priset Årets rookie i Superligan

Redan på förhand var Kim Nilsson den självklara vinnaren till årets rookie i Superligan. I måndags blev det också officiellt. Efter ha inlett säsongen skadad så ifrågasattes Kims storhet ute i innebandysverige. Men efter jul började han leverera på allvar, vilket också gav honom utmärkelsen året rookie.

”HUR KUL SOM HELST!”

– Fan vad kul, skitskoj! Hur kul som helst! Man vet att man haft ögon på sig och då är det kul att det har gått bra också, säger han till Innebandymagazinet.se som även är de som delar ut priset tillsammans med Stadium.

Bland tidigare spelare som fått priset märks bland andra Storvretas Mika Kohonen, Daniel Ramsin i Caperio/Täby, Johan Andersson i Schweiziska UHC Alligator Malans samt den spelare som Niklas Jihde, som dock aldrig vann titeln, ständigt framhåller som den största genom tiderna – Anders Hellgård.

ÖB-SPORTEN

Fotnot:Kim Nilsson befinner sig på semester, varför ÖB-sporten ej lyckats nå honom för en kommentar.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.