Nyheter

Eric Karlsson stannar i FIBK

Nyheter • Publicerad 8 april 2008

INNEBANDY

Trots begränsat med speltid den gångna säsongen har Finspångprodukten Eric Karlsson bestämt sig för att stanna i Färjestadens IBK. Därmed slog han död på det rykte om en flytt till Slätafly som cirkulerat.

– Utanför banan trivs jag kanon och har fått många nya kompisar i laget. På planen har det varit sämre, vilket jag är missnöjd med. Detta var en av anledningarna till att jag förlängde mitt kontrakt. Jag vill visa Sveriges bästa publik att jag är bättre än förra säsongen, säger han i ett pressmeddelande.

VILL UTVECKLAS

Under säsongen i Färjestaden gjorde Karlsson enbart ett enda poäng – en assist. Han har dock tidigare spelat i elitserien och gjort 15 poäng där.

– Jag tycker det känns bra inför kommande säsong. Ska bli skönt att få en riktig försäsong med laget vilket jag inte fick förra sommaren. Jag vill verkligen utvecklas på plan i år.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.