Annons
Nyheter

Beslut dröjer från FIBK-duo

Nyheter • Publicerad 13 juli 2007

INNEBANDY

Färjestadens IBK-backen Jimmie Nilsson har uppvaktats av många klubbar i regionen. Och även fast han ännu inte bestämt sig för ny klubb till hösten är det ett alternativ som inte längre är med i diskussionen.

Annons

– Ja, Slätafly blir det inte i alla fall, säger han.

Färjestadens IBK:s Jimmie Nilsson har ännu inte bestämt sig för vilken klubb han ska representera säsongen 2007/08. Han har fått kontraktsförslag från Craftstaden i Oskarshamn och från Sandbäckshult. Och sedan tidigare är det även aktuellt med Borgholms IBK och till och med en fortsättning i FIBK:ens JAS-lag.

– Ja, jag får se. Jag satsar på fotbollen nu i sommar, säger backen, som nyligen åter tagit upp sitt fotbollsspelande i Färjestadens GoIF.

INGEN TIDSPRESS

Klubbkamraten i Färjestadens juniorallsvenska-lag, Markus Andersson, har också varit i kontakt med Slätafly och Borgholm. Och det är mellan dessa två klubbar det står.

– Jag funderade lite på Craftstaden innan, men det blir det nog inte. Jag har ingen tidspress på mig, men lämnar nog ett svar inom en snar framtid.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons