Annons
Nyheter

Maria kämpar vidare

Nyheter • Publicerad 9 mars 2007

GOLF

En 30:e plats. Det blev facit för Maria Ringdahl i hennes första tävlingsstart för året i USA.– Det är bara att kämpa vidare och ta lärdom av tävlingen, skriver Maria i ett mejl från andra sidan Atlanten.

Annons

Öländskan inledde med en mindre lyckad 84-rond på Baytowne Golf Course i Destin, Florida. Maria, som är inne på sitt tredje av fyra år på East Tennessee State University, kunde sedan plita ner en 79:a i scorekortet efter den andra dagen. Ringdahl avslutade tävlingen, Chrysler Challenge, med en 78:a för totalt 28 över banans par. Svenskan Caroline Westrup, spelandes för Florida State University, vann på +2.

TVÅ OUT

– Jag spelade bra på den tredje rundan, men på mitt fjärde hål så slog jag två bollar out och fick en nia i. Vad som var positivt var att jag förbättrade mig alla tre ronder. Det är bara att kämpa vidare och ta lärdom av tävlingen, säger Maria Ringdahl, vars nästa tävlingsuppgift blir i Tega City, South Carolina, kommande helg.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons