Annons
Nyheter

Avslutning för Ölands GK:s sommarcup

Nyheter • Publicerad 27 juli 2007

GOLF

Ölands GK:s golfcup för juniorer tog sin ända på onsdagen i och med den femte och sista deltävlingen för året. Sven-Erik Barklund, ansvarig för arrangemanget, kan se tillbaka på en lyckad ”tour”.

Annons

– Målet är att det här ska vara ett första steg innan distriktstouren i Småland.

20-25 deltagande har varit snittet under de fem deltävlingarna i Ölands GK:s sommarcup för juniorer. Fler kan det inte bli.

– Vi kan inte ta emot alla som vill vara med utan vi har valt att göra den här bara för Ölands GK:s medlemmar. Visst, om någon sommarölänning som inte är medlem kommit ner och frågat har vi inte sagt nej, säger Sven-Erik som är ordförande i Ölands GK:s juniorkommitté.

BRA SERIERESULTAT

Tre olika klasser var tävlingen uppdelad i och på onsdagen skulle en prisutdelning genomföras. Dels för just denna deltävling, dels för hela cupen.

Sedan väntar nya tävlingar för Ölands GK:s juniorer, där många är sommarölänningar bosatta någon annanstans i landet. Det har gått bra i smålandsserien och Sven-Erik Barklund ser bara ett problem för klubbens grönskande ungdomsorganisation.

– Ja, i augusti varje år åker ju nästan alla hem...

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons