Nyheter

Bolywool

Nyheter • Publicerad 7 juni 2010

Min karl och hans kusin Oskar har haft sitt band Bolywool sedan 1998. Bandet växte fram under oasiskärlek och musikdrömmar i en liten stuga i Svarteberga här på Öland. Först var det bara dom två men sedan ett tag är dom fem ståtliga herrar. Det här är den första skivan och den blir bara bättre och bättre ju mer jag lyssnar på den.

Bolywool – Through A Century

När Calle och jag blev tillsammans för drygt ett år sedan hade jag aldrig hört dom spela. Första gången jag hörde en låt var det Keep me like a daydream. Jag tyckte verkligen att den var jättebra, och jag blev så lättad! Vad skönt att faktiskt tycka att den jag älskars största intresse är något som jag själv kan njuta av och uppskatta. Nu i veckan ska dom till Island och spela på en festival och en klubb. Lycka till Bolywool, Jag är säker på att ni kommer göra succé!

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.