Nyheter

Bloggar jag tycker om

Nyheter • Publicerad 20 maj 2010

Att läsa bloggar är relativt nytt för mig. Första gången jag började följa en blogg var för något år sedan när jag fick tips om Underbara Clara. Sedan har det rullat på... Miriams kafferep,Alex Schulman...

Det är roligt att följa och lite konstigt. Jag får liksom känslor för bloggpersonen och börjar bry mig och tycka saker. Jag blir arg när någon skriver en taskig kommentar och jag blir irriterad om personen är tjatig. Det har hänt att jag känt mig lite sårad när bloggpersonen inte svarat på min kommentar. Det är ju löjligt!

Just nu följer jag några mindre kända bloggare, de är ofta minst lika bra och intressanta. Jag tycker det är ett fint sätt att få igång lite nya tankar i huvudet och hitta inspiration. Det finns ju inget så intressant som människor! Tycker jag...

Den senaste bloggen jag fattat tycke för är Som ny. Hon som driver bloggen har också en butik med gammalt och nytt. Fast i Malmö. Så ni som har möjlighet borde gå dit, jag är säker på att det är jättefint!

Bilden har jag tagit från Miriams kafferep, hon är så bra på att snoka upp fina gamla bilder!

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.