Annons
Nyheter

Kallur kallar till kamp

Nyheter • Publicerad 29 augusti 2007

FRIIDROTT

Belöningarna efter SM-gulden lät inte vänta på sig. Erik Romberg blev uttagen till Finnkampen för juniorer, medan Johan Svensson och Christoffer Holmström ska försvara de blågula färgerna vid den nordiska 19-årskampen.

Annons

Erik bommade tidigare i somras en diskusmedverkan vid ungdoms-VM, en uttagning som kan debatteras då Sveriges representant hade sämre årsbästa än Högbykillen. Nu får han dock chansen att visa musklerna i landslaget vid ungdomsfinnkampen som avgörs i Göteborg den 8-9 september.

REDAN NU TILL HELGEN

En vecka tidigare, redan nu till helgen, är det Johan Svensson och Christoffer Holmströms tur att visa vad de går för i den blågula trikån när det är dags för den nordiska 19-årskampen i danska Esbjerg.

Landslagsledaren Malin Ewerlöf Krepp har nominerat Johan Svensson till 800-meterslaget, där också Hammarbys Thobias Ekhamre ingår. Holmström blir å sin sida ett hopp i höjd tillsammans med Faluns Linus Karlsson.

DAVID WINBERG

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons