Annons
Nyheter

Inget Götsiz för Wiberg

Nyheter • Publicerad 16 maj 2013

FRIIDROTT

Nicklas Wiberg har mer eller mindre en stående inbjudan till mångkampsgalan i Götsiz. Men åter igen tackar ölänningen nej.

Annons

– Jag har varit sjuk de senaste veckorna och känner att jag inte kan göra mig själv rättvis, säger Wiberg och skjuter på sin comeback.

Tanken var att Nicklas Wiberg – VM-nia i Berlin 2009 – skulle göra tiokampscomeback om två helger då den prestigefyllda mångkampsgalan Hypo Meeting avgörs i Götsiz, Österrike. Men sjukdom gör att ölänningen nu tackar nej.

– Jag har varit sjuk och inte kunnat träna på två veckor. I dag (läs onsdag) är första gången jag ska ut och jogga igen bara för att få igång kroppen, säger han.

– Framförallt så har jag missat viktig detaljträning i grenarna. Och ska jag göra en tiokamp vill jag göra det ordentligt och komma väl förberedd.

Hur är kroppen annars?

– Annars känns det bra. Jag känner att jag är bra grundtränad och det är inga problem i övrigt.

Läs hela artikeln i torsdagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons