Nyheter

Wahlström sänkte IFK

Nyheter • Publicerad 23 maj 2006

FOTBOLL, DIV VDen slitna klyschan att släkten är värst kom än en gång till användning när IFK Borgholm mötte Halltorps IK på bortaplan. Förlusten skrevs till 2-1 och det var ölänningen Martin Wahlström som nickade in det för Halltorp så viktiga 2-0-målet.

 Trots att första halvlek var en jämn historia kunde Halltorp gå ifrån till en tvåmålsledning, först efter en hörna. och sedan när Wahlström steg in i handlingarna och nickade in tvåan efter ett vackert inlägg från högerkanten.

IFK lyckades reducera när en kvart gått av andra halvlek genom Henrik Karlsson, som också var bäste IFK:are, och sedan följde  en kamp mot klockan för att nå en kvittering. Den kom dock aldrig.

IFK-tränaren Johny Erlandsson var besviken på kollektivet efter matchen.

– Vi trycker på hela andra halvlek och har inte marginalerna med oss, men samtidigt var vi för dåliga i första halvlek för att vara förtjänta av det.

Halltorps IK - IFK Borgholm 2-1 (2-0)Mål, IFK: Henrik Karlsson

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.