Nyheter

Sturesson vänder hem

Nyheter • Publicerad 19 juni 2008

FOTBOLL, DIV 4

Fredrik Sturesson, som i ett par säsonger spelat i Färjestadens GoIF, återvänder till moderklubben Mörbylånga GoIF.

Fredrik Sturesson har haft svårt att ta en plats i Färjestadens GoIF i år. Nu har han dock tröttnat på att nöta bänk och återvänder till moderklubben Mörbylånga GoIF.

– Ja, det blir väl så. Jag har inte skrivit på några pappren ännu men det lutar åt att jag går till Mörbylånga under sommaruppehållet, säger Sturesson.

– Det är väl egentligen en kombination av att jag inte tycker det är så roligt att spela i Färjestaden längre och att jag inte fick så mycket speltid.

Sturesson gick som 15-åring till Färjestaden och har under sin tid i klubben även varit utlånad till Mörbylånga under ett halvår.

– Jag tyckte det var jäkligt kul att spela i Mörbylånga när jag var där senast, säger Sturesson.

Mörbylånga ligger sist i serien just nu, kan de vända på trenden?

– Ja, det tror jag att de kan men jag tvivlar på att min medverkan kommer spela någon större roll, svarar Sturesson som redan gjort ett par träningar med laget.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.