Annons
Nyheter

Serieomstart för IFK och B/H

Nyheter • Publicerad 3 augusti 2007

FOTBOLL, DIV. 4

IFK Borgholm fortsätter att förlora spelare till skador. Senast är det yttermittfältaren Henrik Karlsson som måste vila från hemmamötet med Nickebo IK på grund av ömmande ljumskar.

Annons

– Han har haft ont i två år nu, han måste få vila, säger tränaren Johny Erlandsson.

Viktor Sjögrens olyckliga knäskada följs således av Henrik Karlssons onda ljumskar. Ytterligare problem för Johny Erlandsson inför serieomstarten mot Nickebo IK. Förra mötet med Nickebo förlorade man dessutom med 3-1 så det finns mycket att fundera på för Erlandsson.

– De var mycket bättre än oss sist, vi var fruktansvärt dåliga. Vi har rättat till defensiven sedan dess, samtidigt har de gått väldigt bra på sistone. Det blir en tuff match.

”KYL-BENGAN” OPTIMISTISK

I samma serie som Borgholm ska Böda/Högby ta sig an IFK Påryd på hemmaplan. Mötet på vårkanten slutade 2-2.

– Vi dominerade ganska kraftigt i andra halvlek men släppte till två mål på fasta situationer. Det får inte hända igen, säger Bengt ”Kyl-Bengan” Johansson.

Det har cirkulerat en del förkylningar i Böda/Högby-lägret under veckan men förhoppningsvis ska inte det behöva vara ett problem.

– Jag är optimistisk om att vi ska kunna göra en bra match, säger ”Kyl-Bengan”

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons