Nyheter

Säsongen i fara för ”Tobbe”

Nyheter • Publicerad 3 juni 2008

FOTBOLL, ALLSVENSKAN

En av numera få öländska bidrag i Kalmar FF, Färjestadenssonen Tobias Carlsson, var äntligen på väg tillbaka efter sina skadeproblem. Men nu har han slagit upp skadan igen.

– Ja, minst sagt, nu är det värre än någonsin, konstaterar han lågmält.

Under vintern kom inte Tobias Carlssons skadeproblem speciellt mycket närmare en lösning, men precis innan EM-uppehållet besökte ölänningen den otroligt omtyckte ortopeden Leif Swärdh i Göteborg.

– Det kändes jäkligt bra efter det, berättar Carlsson. Då var jag igång och joggade utan smärta för första gången på två år egentligen. Jag höll igång i två veckor och det kändes bra.

Och under tiden var mittbacken ute och joggade fem gånger, men efter den sjätte gången blev det problem nu i början av veckan.

SER MÖRKT UT

– Ja, morgonen efter kändes det riktigt kasst, minns Carlsson, som nu får återgå till rehabträningen.

– Ja, men vi har gjort det mesta där, det känns lite som konstgjord andning.

Så det ser mörkt ut för ”Tobbe”, då säsongen i värsta fall skulle kunna vara över.

– Ja, just nu är det ingen klarblå himmel för Carlsson. Nu fokuserar jag bara på att inte ha ont, det finns ingen fotboll i tankarna.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.