Nyheter

RM värvar KFF:s ex-sportchef

Nyheter • Publicerad 24 november 2006

FOTBOLLFör ett år sedan var han sportchef i Kalmar FF.Nu ska Thorbjörn Bogefors hjälpa RM IF i kampen om nya friska sponsorpengar.– Det är ju givetvis jättepositivt för oss. Vi bedömer att han är den bäste på området i den här regionen, säger en belåten Bengt Carlsson i RM om nytillskottet i organisationen.

Elitfyran bör rimligtvis dra med sig lite högre kostnader än spel i ”vanliga” fyran och jakten efter fler sponsorkronor ska nu alltså ledas av Thorbjörn Bogefors.

– Vi har diskuterat det här med sponsorbiten en längre tid och det känns jättebra med Thorbjörn. Han är ett proffs på området och alla vet vem han är.

Varför RM, Thorbjörn?

– Jag har varit och tittat på RM, eftersom min grabb Simon spelar där och de är duktiga. De har gjort det bra och imponerat, berömmer Bogefors senior.

– Sen har jag fått en förfrågan och efter lite funderande så tackade jag ja.

Hur ser ditt jobb ut?

– Det är hårt arbete som gäller, det vet alla som är med i en förening, säger Thorbjörn Bogefors, som fortfarande sitter med i KFF:s styrelse.

– Det kryllar ju inte av företag på östra sidan, så jag får väl dessutom beträda lite nya marker och driva egna idéer. Vi ska träffas på onsdag och prata om hur vi ska lägga upp det, avslutar RM:s senaste nytillskott i organisationen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.