Nyheter

RM-Linda om 2007: ”Jag är totalförvirrad”

Nyheter • Publicerad 2 november 2006

FOTBOLLIFK Kalmars tränare Hasse Sjögren vill gärna se Linda Nilsson i sin division I-armada nästa säsong. Nilsson tvekar dock fortfarande och har fått extra tidsfrist.– Jag är totalförvirrad, säger Linda själv.

Linda Nilsson har länge tillhört en av RM IF:s främsta förgrundsfigurer, vilket givetvis Kalmar har uppmärksammat. Nilsson, 25, har varit och tränat med IFK vid ett flertal tillfällen och skulle vid detta laget har bestämt sig. Men...

– Det är ett svårt beslut... Jag har fått extra betänketid och ska bestämma mig om ett par veckor, kommenterar Linda.

Kan du berätta för de fotbollsintresserade på ön vart det lutar?

– Ärligt talat så vet jag inte. Det är ett stort steg att ta, eftersom jag trivs så bra i RM. Men samtidigt skulle det vara en stor utmaning att gå till IFK...

– Jag är totalförvirrad just nu...

”Jättesvårt”

Totalförvirrad är väl visserligen inte Louise Bengtsson, men ”Lollo”, årets Kvarnligavinnare, har inte heller bestämt sig var hon spelar nästa säsong.

– Jättesvårt, jag har inte kommit fram till nåt ännu, säger Bengtsson, som varit och tränat med IFK två gånger.

Klart är dock att Louise Bengtsson stannar i regionen nästa år, eftersom att hon har tackat ja till en projektanställning.

– Jag avvaktar och vill se vem som tar över i RM först innan jag bestämmer mig, avslutar Louise Bengtsson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.