Annons
Nyheter

OM-lottning i ÖM-lottning

Nyheter • Publicerad 9 mars 2007

FOTBOLL, ÖM

Fotbolls-ÖM lottades i tisdags kväll, men juniorturneringen måste nu lottas om.– IFK Borgholm hade missat att anmäla sig, men de har ringt nu och ville vara med, förklarar Ölands Idrottskrets Kennert Georgsson.

Annons

Juniorturneringen hade i år sjunkit i antal från sex lag till fyra, men nu ska alltså IFK Borgholm vara med, vilket skjuter upp deltagarantalet till fem lag. Men turneringen måste alltså lottas om.

– Det gör vi så snabbt som möjligt, förhoppningsvis nästa vecka, säger Georgsson.

NY INBJUDAN

I P15-klassen kommer även en ny inbjudan att skickas ut, där man tillåter klubbarna att ställa upp med 9-mannalag och inte bara 11-manna som förut var fallet.

– Vi vill försöka få med fler klubbar, för alla kanske inte kan få ihop 11-mannalag, säger Georgsson.

När P15-klassen lottades i tisdag var det bara tre anmälda lag. Det lutar fortfarande skarpt åt att finalveckan senareläggs en vecka till vecka 30 och det lutar även åt att Tallhöjden blir arena för både herrarnas och damernas semifinaler, samt herrarnas, damernas och juniorernas finaler. Datum och spelplats spikas inom en snar framtid.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons