Annons
Nyheter

MGoIF krockade bort poäng

Nyheter • Publicerad 15 augusti 2007

FOTBOLL, DIVISION 4 DAM

En kollision mellan två Mörbylångaspelare avgjorde matchen mellan Bäckebo GoIF och Mörbylånga GoIF. Och inte nog med det, i situationen skadades även Tova Andreasson så illa i foten att ambulans fick tillkallas.

Annons

– Vi orkade inte mobilisera krafterna riktigt, säger Mörbylångas tränare Fredrik Roosling.

En tunn trupp från start och fortsatta skador genom hela matchen gav Mörbylånga stora problem i bortamatchen mot Bäckebo. När det sedan såg ut som att man skulle kunna ta en poäng inträffade den olycksaliga kollisionen. Kim Alm och Tova Andreasson försökte båda rensa bort en boll i eget straffområde, istället krockade de och bollen rullade ut till en Bäckebospelare som kunde sätta dit 2-1. Andreasson, Mörbylångas målskytt i matchen, skadade dessutom foten allvarligt och kan vara borta i fyra månader.

– Vi lyckades mobilisera lite kraft på slutet och skapade 3-4 chanser, men vi hade inte någon riktig energi kvar, säger Fredrik Roosling.

Även i nästa match mot Team Södermöre förväntas många spelare vara borta, men förhoppningsvis ska man börja få tillbaka spelare till matchen efter mot Kalmar Södra IF.

MÅRTEN PALMEFORS

Bäckebo GoIF–Mörbylånga GoIF 2-1 (1-1)

Mål, MGoIF: Tova Andreasson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons