Annons
Nyheter

J-Södra intresserat av Persson

Nyheter • Publicerad 5 december 2006

FOTBOLL, SUPERETTANDe klassiska lagen står på kö hos Christer Persson.Nu har även ex-allsvenska Jönköpings Södra hört av sig till ölänningen.– Ja, Olle Nordin ringde i lördags. Det är klart att Jönköping är ett intressant alternativ, bekräftar ”Chrille”.

För drygt två veckor sedan fick ÖB-sporten ett tips om att Jönköpings Södra hade ringat in Christer Persson på sin lista över tilltänkta nytillskott.

Annons

Jörgen Sågman, sportchef i J-Södra, dementerade dock att det skulle finnas ett grönvitt intresse i Persson.

– Nä, det gör det inte och jag har således inte kontaktat honom heller, sa Sågman då.

Söker mittfältare

Sedan dess har det hänt saker.

Defensive innermittfältaren Magnus Kjellsson ser nämligen ut att missa hela vårsäsongen i superettan. Slitvargen och tillika spelmotorn har opererat korsbandet och enligt tidningen Jönköpings-Posten söker nu J-Södra, som 1945 blev Smålands första lag i allsvenskan, en central mittfältare.

Denne mittfältare verkar vara Christer Persson.

– Olle Nordin ringde i lördags. Vi skulle höras igen och jag åker eventuellt dit i helgen, berättar Algutsrumssonen om sitt samtal med J-Södra-tränaren som under åren 1986-1990 var svensk förbundskapten.

J-Södra intressant

Åtvidabergs FF, då? Jo, ”Chrille” ligger fortfarande i förhandlingar med den klassiska klubben som likt J-Södra huserar i Sveriges näst högsta serie, men...

– Vi har kommit långt och jag har full förståelse för om Åtvidaberg vill ha det klart, men samtidigt vill jag veta vem som blir tränare där och det vet jag inte ännu, säger Persson och fortsätter:

– Samtidigt är Jönköping ett så pass intressant alternativ att jag vill avvakta och se vad som händer med dem, avslutar Christer Persson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons