Annons
Nyheter

Har ”Mörby” tagit höstlov?

Nyheter • Publicerad 26 september 2007

FOTBOLL

Har Mörbylånga GoIF redan tagit höstlov? Ja, man kan ju börja undra efter den senaste tidens resultat. I damfyran helgtvålades ”Mörbytjejerna” dit med hela 8–0 av IFK Borgholm som därmed vann serien.

Annons

Hos herrarna är det klart att Magnus Olander lämnar Skansenskutan för vidare utmaningar i moderklubben Färjestadens GoIF. Olanders A-lag föll i söndags med 1–5 hemma mot mittengänget Pukebergs BK, medan B-laget rasade ihop mot serieledaren Högsby IK i reserv A östra. HIK kunde svänga tillbaka över bron med en förkrossande 14–1-vinst i bagaget. Som om inte det vore nog så har C-laget dragit sig ur Kalmarserien för just C-reserver...

– Höstlov? Ja, du, jag vet inte riktigt vad det beror på, men det är ju inga bra resultat, det ska väl villigt erkännas, säger fotbollssektionens Mattias Pettersson om den senaste tidens övningar.

Hur går arbetet med en ny coach efter Magnus Olander?

– Vi jobbar på det. Vi har diskuterat några namn.

Hur många?

– Det finns väl en fyra, fem, sex namn på tapeten.

Ölänningar och fastlänningar?

– Ja, både och. Jag hoppas att kontakter är tagna under veckans gång. Inom ett par veckor måste allt vara klart, avslutar Mattias Pettersson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons