Annons
Nyheter

Gullringen-spelare tränar med Färjestadens GoIF

Nyheter • Publicerad 1 mars 2007

FOTBOLL, DIV 3

Gullringens GoIF:s mittfältare Peter Levin tränar för tillfället med Färjestadens GoIF, men har ännu inte bestämt sig för vilken klubb han ska representera säsongen 2007.– Det lutar åt Lindsdal eller Färjestaden, säger han.

Annons

Den 21-årige slitvargen på innermittfältet var nere och tränade med Färjestadens GoIF i måndags kväll.

– Han var väldigt bollskicklig och hade ett bra passningsspel, bedömer tränare Joachim Christensson.

Levin spelade för Gullringen så sent som ifjol då laget slutade fyra i division 3 nordöstra Götaland, men nu går flyttlasset alltså söderut.

– Jag har kommit in som idrottslärare på högskolan i Kalmar, så jag försöker hitta någon klubb att spela för här på en hyfsad nivå, förklarar han.

TRÄNAR I KVÄLL

Levin har tränat med både division 2-klubben Lindsdal och division 4-klubben Blomstermåla.

– Och sedan har jag ju inte uteslutit Gullringen heller. Men det blir nog jobbigt att pendla, så det står nog mellan Lindsdal och Färjestaden.

När bestämmer du dig?

– Bra fråga. Helst så fort som möjligt, nu eller nästa vecka.

Levin, som inte står under något kontrakt med Gullringen, har planerat att komma och träna med Färjestaden även i kväll.

– Vi snackades vid lite i måndags och på torsdag (läs i kväll) blir det ytterligare snack, avslutar en hoppfull Christensson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons