Annons
Nyheter

Glömminge ännu utan tränare

Nyheter • Publicerad 2 november 2008

FOTBOLL, DIV 4

De flesta av Ölands fotbollslag har nu gjort klart med vem som kommer träna laget 2009. Jonas Nilsson i Böda/Högby fortsätter som spelande tränare och därmed är det bara Glömminge IF som ännu inte knutit till sig någon tränare bland öns herrlag.

Annons

Flera av Ölands herrlag har under årets silly season bytt tränare. Ölands nordligaste fotbollslag – Böda/Högby – gör det dock inte. För allt talar nämligen för att Jonas Nilsson fortsätter som spelande tränare i B/H.

– Ja, jag tror det i alla fall, hehe. Jag kör på tills de (styrelsen) kastar ut mig och ännu har jag inte hört något, säger Nilsson, som nyligen även dragit igång inomhusträningen uppe i Löttorp.

Men hade du hellre bara spelat i år?

– Nej, det vet jag inte. Jag tycker det är kul att vara tränare också.

Under årets silly season har det varit väldigt tyst på norra Öland och så verkar det också förbli.

– Det är ingen som sagt att de tänker lämna och vi har inget nyförvärv på väg in heller, men det kanske dyker upp något, säger Nilsson.

SKALL TRÄFFAS

I Glömminge IF är det ännu inte klart med någon ersättare till Marcus Kraaijenbrink som valt att ta över Kalmar AIK kommande säsong.

– Vi håller kontakten med ett par tränare och ska träffas nu i veckan eller nästa vecka. Så förhoppningsvis blir det klart så fort som möjligt – framförallt för killarnas skull så de vet vem som tar över, säger Per Börjesson i Glömminges fotbollssektion.

Finns det några indikationer på att spelare kommer lämna laget?

Annons

– ”Chrille” (Christian Carlsson) har ju redan lämnat. Sedan snackar ett par om att kanske ta en liten time out men det är inget som helt klart ännu. Men du vet ju hur det är, det är ju silly season...

JOHAN MALMQVIST

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons