Nyheter

Första förlusten för RM

Nyheter • Publicerad 20 juni 2013

Ett hot återstod från fastlandet. RM IF lyckades dock inte eliminera detta och IFK Kalmar B biter sig nu fast i den annars hel-öländska toppstriden av damtrean.

– Det här är inget vi ska fokusera på utan för eller senare skulle det ju komma en förlust. Nu gäller det bara att gå vidare, säger RM:s Linnea Alvarmo efter veckans 0–2-förlust.

IFK Kalmar B var i princip sista laget som stod i vägen för en hel-öländsk uppgörelse i toppen av damtrean. RM IF och Färjestadens GoIF har redan ryckt i toppen medan IFK Borgholm skuggar dessa. Inför matchen mot RM släpade kalmariterna lite bakom – på färre spelade matcher – men i veckan hade RM chansen att på allvar även eliminera det sista fastlandshotet.

– Det hade varit jätteskönt. Men kanske var det detta som satte sig i huvudet på oss, säger RM-skyttedrottningen Linnea Alvarmo.

Läs hela artikeln i fredagens Ölandsbladet.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.