Nyheter

FGoIF hoppas på kvartett

Nyheter • Publicerad 4 november 2009

FOTBOLL

Färjestadens GoIF-coachen Magnus Olander hade under gårdagen fått klartecken från fyra spelare som skulle vara med och träna igår kväll.

Och det är just dessa fyra som Färjestaden hoppas mest på som nyförvärv till nästa säsong.

– De har den rutin vi vill ha och de passar bra in i gruppen, säger han.

De spelare det handlar om är Lindsdalsförsvararna Mathias Nyrén/Joakim Larsson, samt Högsbys offensiva kraft Hampus Furuskog och Gullabo/Gullaboås målkung Henrik Bertilsson.

Dock har Olander fått ett nej från Läckebys Johan Leandersson, som imponerade stort under testmatchen i mitten av oktober.

– Ja, han hade för mycket jobb för att satsa i division 3. Han syntes mycket väl under testmatchen, så det var synd att han tackade nej, men jag förstår det, säger Olander, som även fått nej från Pontus Dorch, Robert Conde och Mathias Lindberg.

Så nu återstår alltså främst den ovan nämnda kvartetten som tilltänkta nyförvärv inför Färjestadens återtåg i division 3 nästa år.

– Det finns väl alltid andra spelare också, men man ska ju inte bara värva för värvandets skull, avslutar Olander.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.