Annons
Nyheter

Drömvärvningen som försvann

Nyheter • Publicerad 18 mars 2007

FOTBOLL, DIV 6

Daniel Bogefors gick inför årets säsong från division 3-klubben Färjestadens GoIF till division 6-gänget Högsrums FF. Men på grund av skada och jobb kan han nu inte spela en enda match för sitt nya Högsrum.

Annons

Det var ju en sådan pangvärvning för Högsrums FF, men i januari var olyckan framme och Bogefors skadad. Dessutom har den division 3-meriterade mittfältaren fått jobb på Fotbolldirekt.com och kommer att flytta upp till Stockholm i början av sommaren.

– Skadan gör att jag inte hunnit komma igång förrän till hösten, men eftersom jag ska flytta nu också kommer jag troligen inte kunna spela någonting, förklarar Bogefors, som givetvis inte är nöjd med hur övergången utvecklats.

– Nej, det här känns jätte-illa nu när jag kommer till Högsrum från en högre division och nu inte kan göra någonting. Det känns inte bra.

Nu kan man ju inte leva som fotbollsproffs i division 6, så dyker det upp ett jobb är det naturligtvis inte svårprioriterat.

– Nej, division 6 är ju division 6 och jobb är ju jobb, konstaterar ”Boge”. Men det hade ju varit kul att spela halva säsongen innan flytten, för man är bra sugen nu när allt drar igång.

JÄKLA LYFT

Tränare Markus Jäverskog finner förstås det hela beklagligt.

– Jag tycker självklart att det är väldigt tråkigt. Det är ju maximal otur, men det är inte mycket att göra åt, säger han och fortsätter.

– Det hade ju varit ett jäkla lyft för oss, men nu är det som det är och jag tror att vi klarar oss bra ändå.

Och kanske debuterar nyförvärvet till slut i HFF-dressen, fast då någon gång i framtiden.

– Vi får se framöver. Jag kommer ju fortsätta att vara Högsrums spelare och det finns ju inget som säger att det aldrig blir några matcher för Högsrum, avslutar Bogefors, drömvärvningen som försvann.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons