Nyheter

”Chrille” Persson debuterade

Nyheter • Publicerad 30 april 2007

FOTBOLL

Han har väntat och väntat. Nu har Christer Persson äntligen debuterat för sitt Jönköpings Södra.

– Huvudsaken är att jag inte kände något i hälsenorna – och framförallt att jag inte kände något dagen efter, berättar ”Chrille”.

Det var i torsdags kväll som Christer Persson representerade J-Södra i matchsammanhang sedan flytten från Norge. Ölänningen, som har haft stora problem med sina hälsenor, fick hoppa in på en vänsterbacksplats med 35 minuter kvar av tillställningen mot IFK Värnamo i svenska cupen.

– Det kändes bra, men matchtempot finns inte där än. Det kändes som om lungorna höll på att sprängas efter den första överlappningen. Men huvudsaken är att jag inte kände något i hälsenorna – och framförallt att jag inte kände något dagen efter.

LJUNGSKILE I MORGON?

Persson kunde emellertid inte hjälpa sina grönvita bröder i målprotokollet. Värnamos 1-0 från den femte matchminuten stod sig tiden ut. I morgon, tisdag, väntar Ljungskile i superettan.

– Jag är jäkligt sugen, men jag vet inte riktigt hur han resonerar, säger Algutsrumssonen om tränaren Olle Nordins laguttagningstankar.

– Det är i alla fall sagt att jag ska spela mot Öster i tipselit på onsdag.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.