Nyheter

Charlie Nilsson på väg hem?

Nyheter • Publicerad 8 april 2008

FOTBOLL, TIPSELIT

Kalmar FF:s tipselitspelare Charlie Nilsson kan vara på väg hem till Öland och Färjestadens GoIF.

– Jag har funderat lite på det, säger han.

Endast efter två år i Kalmar FF:s tipselitlag kan nu Charlie Nilsson vara på väg hem till Färjestadens GoIF.

– Jag har haft en hel del skador och sjukdomar och känner att jag behöver börja om från noll igen, säger han.

ÄNNU INGET KLART

Ännu är inget klart och dessutom vill Kalmar FF behålla 18-åringen i laget, som dock matchats sparsamt den senaste tiden och dessutom blir för gammal för laget nästa säsong.

– Jag har funderat lite på hur jag ska göra men ännu är inget bestämt. Kalmar vill fortfarande har kvar mig i laget så jag får se hur det blir.

När kan det tänkas vara klart?

– Denna vecka eller nästa – förhoppningsvis.

”KAN SPELA HÖGRE”

Även från Färjestadens GoIF:s sida hoppas man på en lösning.

– Charlie en en fantastiskt duktig fotbollsspelare som egentligen skulle kunna spela högre upp än i elitfyran. Han är dessutom en väldigt trevlig kille som kommer från Färjestaden och då är det extra roligt att han funderar på att vända hemåt, säger Färjestadens tränare Magnus Olander och fortsätter:

– Nu när vi dessutom fått en del andra spelare till klubben så känns det som att det börjar bli lite intresse kring Färjestaden igen.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.