Annons
Nyheter

B/H: Idag väntar ödesmatchen

Nyheter • Publicerad 22 augusti 2007

FOTBOLL, DIVISION 4

Ödesmatch hemma mot Pukebergs BK idag och Böda/Högby skulle behövt alla spelare friska och hela. Så är inte fallet.

Annons

– Det finns lite orosmoment, erkänner B/H-tränaren Bengt ”Kyl-Bengan” Johansson.

Jonas Nilssons skada verkar i och för sig vara på bättringsvägen men nu har vikarierande lagkaptenen Nicklas Ottosson också gått sönder. En bristning kan tvinga mittbacken att se Pukebergs-matchen från sidan.

OROSMOMENT

– Det är framförallt Ottoson som är ett orosmoment. Det är inte riktigt bra för Jonas Nilsson heller men det blir bättre och bättre, säger Bengt Johansson.

Böda/Högby kommer dessutom tvingas att avvara Mattias Nelson som efter semester skulle ha varit tillbaka. Nu har han drabbats av influensa och kommer inte heller att kunna medverka i den mycket, mycket viktiga matchen mot Pukeberg.

– Vi är ju i det läget vi är i nu. Pukeberg är en svår motståndare, vi måste vara mycket tightare i vårt försvarsspel, säger ”Kyl-Bengan”.

JÄMN SERIE

Samtidigt som Böda/Högby ligger på en prekär plats i tabellen, nämligen den negativa kvalplatsen, är serien så pass jämn att det kan vända snabbt.

– Det är ju så det är. Tar man några poäng så kan man vara på fjärdeplatsen. Det finns fler lag som har det lika kämpigt som vi har det, säger Bengt Johansson.

Förlorar man mötet med Pukeberg väntar dock ett mycket tufft bortamöte med serieledande IFK Borgholm och då vill Böda/högbyarna nog gärna ha några extra poäng med sig i bagaget.

Annons

MÅRTEN PALMEFORS

Fotnot:Startelvan mot Pukeberg var under onsdagen ännu inte fastställd.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons