Nyheter

B/H-herrarnas tränarlösning skall diskuteras nu på lördag

Nyheter • Publicerad 1 november 2007

FOTBOLL, DIV 4

Vem eller vilka som leder Böda/Högbys herrar nästa säsong är ännu inte klart.

– Nej, men vi ska sätta oss ner och diskutera nu på lördag, säger årets tränare Bengt ”Kyl-Bengan” Johansson.

Böda/Högby stannade i år via kval kvar i division 4, där man nästa säsong ställs mot ö-lagen RM IF, Mörbylånga GoIF och Glömminge IF. Men någon tränare för nästa år är ännu inte bestämd. Ett gäng B/H-profiler ska dock träffas nu till helgen för att diskutera kommande säsongs tränarfråga.

– Ja, vi har legat lite lågt ett tag, säger Johansson, som tidigare berättat att han inte kommer att ha huvudtränaransvaret nästa säsong, men att han gärna ingår i tränarstaben.

MÅNGA VERKAR SUGNA

Också lagets tidigare coach i många år, klubbens fotbollssamordnare Kalle Byström, har i en tidigare intervju öppnat dörren för att eventuellt åter hjälpa till i tränarstaben, men ingenting är alltså ännu klart. Lagets store spelarstjärna, Jonas Nilsson, nämns även i sammanhanget, men...

– Nej, vi har inte snackat så mycket om det där. Men, nej, inte som coach... Det är väl fler gubbar med där i så fall, säger han lite svävande.

Ja, många verkar sugna på att vara med och leda Böda/Högby. Frågan är bara vem som får huvudansvaret.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.