Annons
Nyheter

Arvidsson lämnar B/H-damer

Nyheter • Publicerad 20 november 2008

FOTBOLL, DIV 5 DAM

Under årets säsong åkte Böda/Högby, med Kent Arvidsson som huvudtränare, ur division 4 och spelar nästa säsong i division 5. Nu väljer Arvidsson att hoppa av som tränare för laget.

Annons

Böda/Högby gjorde under årets säsong debut i damfyran. Man var ytterst nära att klara sig kvar men åkte tillslut via kval ur division 4. Nu står det även klart att laget tränare Kent Arvidsson hoppar av.

– Jag har mer eller mindre bott på fotbollsplanen under året då jag även tränat min sons fotbollslag och tyvärr har väl det laget tagit lite stryk av att jag lagt ner all min tid på damlaget, säger Kent Arvidsson.

ASSISTERANDE

– Så nu hoppas jag på att kunna vända på detta till kommande säsong och ge min sons lag lite mer tid. Jag är dock gärna kvar som assisterande tränare eller lagledare i Böda/Högby men det är inte riktigt klart om det blir så ännu.

Ölandbladet hoppades att fotbollsordföranden Ulf Edling kunde ge besked vem som skulle ersätta Arvidsson under onsdagen men har inte lyckats få tag i denne

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons