Annons
Nyheter

Anna Boström vikarierar

Nyheter • Publicerad 12 juni 2007

FOTBOLL, DIV 1 DAM

I fjol spelade hon division 4-fotboll med IFK Borgholm. Nu är Anna Boström huvudtränare för IFK Kalmar i ettan.

Annons

– Ja, vilken kometkarriär, hehe...

Förre tränaren Hasse Sjögren, med ett förflutet som coach i Glömminge IF, sade för några dagar sedan upp sig som huvudcoach för IFK Kalmars damer. Anledning? IFK:s skrala inledning av söderettan. Ny ställföreträdande coach blir nu öländskan Anna Boström, tillsammans med Thomas Lindström.

– Hastigt, men mindre lustigt. Samtidigt har jag känt att det har legat i luften, jag fick beskedet av Hasse i fredags, berättar Anna.

Hur ser du på situationen?

– Tråkigt för tjejerna, men det kan bli en nytändning av det här, säger Anna, som så sent som i fjol spelade division 4-fotboll i IFK Borgholms färger.

– Ja, vilken kometkarriär, hehe...

FÖRLUST I FÖRSTA

Anna Boström har hunnit med att leda några träningar samt en match som slutade med en 0-1-förlust mot Dalsjöfors på bortagräs. Firma Boström/Lindström ses som en tillfällig lösning, men hur ställer sig öländskan till att ta över för resten av säsongen?

– Hmmm... Jag känner att ansvaret att träna ett division 1-lag väger lite för tungt just nu, jag har fullt upp som jag har det, avslutar Anna Boström.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons