Annons
Nyheter

Än finns hopp för Färjestaden

Nyheter • Publicerad 31 augusti 2007

FOTBOLL, DIV 3

Det ser mörkt ut för Färjestadens GoIF i trean, för det är nio poäng upp till strecket och bara femton poäng kvar att spela om. Men än finns det hopp om nytt kontrakt.

Annons

– Ja, man måste ju tro och försöka, men vi har bara vunnit två matcher i år och nu måste vi plötsligt vinna fyra-fem matcher, påpekar en realistisk Joachim Christensson.

Men coach Christensson hoppas fortfarande.

– Vi spelade lite tillknäppt förra matchen, men nu kanske vi kan spela lite mer avslappnat, säger han. Men det är självförtroendet det hänger lite på.

Ingen lär tro på GoIF-seger mot tabelltvåan Nosaby i dag. Division 4-nykomlingarna från Skåne slåss för seriesegern och ligger på samma poäng som serieledande Älmhult. Dock slutade vårmötet mot Nosaby 2-2. Peter Levin är avstängd, men annars kan Christensson använda hela truppen.

VIKTOR LOVÉN

Nosaby IF (2)–Färjestadens GoIF (12)

Preliminär startelva: Jonas Deurell – Emil Olsson, Tom Karlsson, Nicklas Nelson, Mattias Nilsson – Christopher Roswall, Rasmus Sjöstedt, Jens Göthberg, Johan Lewton – Martin Gustavsson, Jimmy Gullquist.

Bänken: Fredrik Sturesson, Björn Karlsson, Christopher Christensson, Michel Dahlberg Traore.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons