Nyheter

1-2-förluster för IFK och FGoIF

Nyheter • Publicerad 12 juni 2008

FOTBOLL, ELITFYRAN

Det går för tillfället inte bra för öns två bästa herrlag. På onsdagskvällen förlorade både IFK Borgholm och Färjestadens GoIF på nytt. Båda hemma med siffrorna 1-2.

Ja, Olle Nordin-valsen gjorde sig påmind på Öland ikväll, både på Borgholms IP och på Tallhöjdens IP i Färjestaden. Båda lagen förlorade med siffrorna 1-2 och fortsätter därmed sina kräftgångar i serien.

Borgholm förlorade hemma mot Smedby BoIK efter att Smedby tagit ledningen i första halvlek och utökat den till 2-0 i början av andra. Borgholm reducerade sedan genom Björn Lundqvist, men någon poäng fick man inte med sig, det märktes att laget ligger i botten av tabellen, då flytet inte gick med ölänningarna.

Färjestaden förlorade hemma mot Målilla GoIF på ett liknande sätt. Målilla tog ledningen i första och utökade den i andra innan hemmalaget reducerade i slutminuterna. För Färjestaden var det Martin Gustavsson som stod för tröstmålet. Färjestaden spelade inte alls bra och borde kunna slå ett lag som Målilla. Men även i Färjestaden är det något som bara inte stämmer.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.